Diemat wordt "member of" Urbis Vastgoedgroep

diemat Urbis vastgoedgroep Overname Diemat Urbis Dieter De Groote, Griet Dehaemers, Rudy Leroy, Lucinda Troch BIV

Heeft u zelf een immokantoor en wenst u ook een deel te worden van de Urbis Vastgoedgroep? Contacteer Rudy Leroy via rudy@urbis.be

't Is gebeurd! Vorige week donderdag is Diemat lid geworden van de Urbis Vastgoedgroep. Urbis is niet onbekend in de regio. Heel wat panden in Roeselare, een project in Izegem, zitten in verhuur en beheer bij de Urbis Rentmeester. Hieronder een korte toelichting over Diemat "member of" Urbis Vastgoedgroep. 

PER 1 OKTOBER TREEDT DIEMAT VASTGOED TOE TOT URBIS VASTGOEDGROEP. DIETER DE GROOTE, ZAAKVOERDER ÉN JARENLANG BEZIELER VAN DIEMAT VASTGOED GEEFT TEKST EN UITLEG: 

De afgelopen jaren is Diemat Vastgoed uitgegroeid tot een sterk vastgoedkantoor in Lichtervelde en omstreken. Zowel op vlak van verkoop en verhuur van vastgoed als qua beheer van gebouwen (syndicus) hebben we een mooie parcours afgelegd, met tal van goede referenties.  Het huidige team is  opgebouwd met jonge, ambitieuze mensen, die het de afgelopen jaren zeer goed hebben gedaan, maar door mijn drukke activiteiten in de bank- & verzekeringsmakelaardij ontbreekt mij persoonlijk de tijd om hier voldoende  support te blijven geven. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een professionele groep, die Diemat verder kan uitbouwen.  

WAAROM BENT U MET URBIS VASTGOEDGROEP IN ZEE GEGAAN? 

Ik zocht een partij die een meerwaarde kan betekenen voor het huidige team én voor ons cliënteel. Urbis Vastgoedgroep is een Gents bedrijf, met bijkantoren in Aalter, Sint-Niklaas én Mechelen, maar was op zoek naar een vaste stek in midden West-Vlaanderen. Inhoudelijk heeft Urbis heel wat te bieden: zij hebben heel veel ervaring met de verkoop van nieuwbouwprojecten, bieden originele verkoopsformules (bijv. best offer: bieden onder gesloten enveloppe) aan voor de verkoop van bestaand vastgoed, hebben een eigen marketingdienst die o.a. op sociale media heel actief is, én ook heel belangrijk, zij ontzorgen de vastgoedinvesteerders door hun rentmeesterschap én vastgoedcoaching ! 

ZAL ER VANAF 1 OKTOBER VEEL VERANDEREN VOOR HET CLIËNTEEL VAN DIEMAT? 

Ja én neen. Het kantoor blijft op zijn vaste locatie in de Burgemeester Callewaertstraat -laan én ook de gekende gezichten Marie-Julie, Laurens én Lorenz blijven trouw op post.  
Maar door de ondersteuning van Urbis hopen we nog performanter te worden in het straatbeeld én een nog betere service te kunnen verlenen aan ons cliënteel.  
Ikzelf zal minder te zien zijn in het vastgoedkantoor, maar de twee bedrijven blijven nauw samenwerken zodat het dienstenaanbod blijft zoals jullie het van ons gewoon zijn. 

Ik wens het voltallige team van Urbis alvast veel succes en zal hen steeds een warm hart toedragen!